Rakennussuunnittelu Turussa ja koko Varsinais-Suomessa

Tähtäimessä rakennus, joka on kaikin puolin toimiva ja viihtyisä

Insinööritoimisto Preitilän Rakennetekniikassa rakennussuunnittelua tehdään yli 30 vuoden kokemuksella. Pitkään alalla toimineena tunnemme rakennusalan hyvin, ja osaamme valita parhaat ratkaisut erilaisiin talotyyppeihin. Rakennussuunnittelumme avulla kohteeseen saadaan parhaiten sen käyttötarkoitusta vastaavat suunnitelmat, joiden pohjalta rakennuksesta muodostuu laadukas ja viihtyisä kokonaisuus. Tässä huomioidaan niin rakennuksen tekniikka, varustelu, sijainti, ulkoasu kuin muutkin vastaavat tekijät. Kysy lisää! Toimimme Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Kaikki rakennusprojektisi hyvään hallintaan ja toteuttamiseen

Asiakas ja rakennettava kohde määrittävät niitä tekijöitä, joiden perusteella rakennussuunnittelua tehdään. Toki on huomioitava kaikki rakentamista koskevat määräykset ja asetukset sekä käytettävät kustannukset.

Tarjoamme yritys- ja julkisektorin asiakkaille kaikki ne palvelut, jotka mahdollistavat kohteen onnistuneen toteutuksen. Rakennussuunnittelun lisäksi teemme rakennesuunnittelua, projektinjohto- ja valvontatehtäviä sekä tarjoamme rakennuttamispalvelut. Ota yhteyttä! Toimimme Turun seudulla. 

Suosittele meitä