Rakennesuunnittelua Turusta koko Varsinais-Suomeen

Kestävää, kustannustehokasta ja kaikin puolin laadukasta rakentamista

Rakennesuunnittelun tavoitteena on tuottaa kohteeseen sellaiset suunnitelmat, jotka takaavat turvalliset ja kestävät rakennetekniset ratkaisut kohteeseen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi oikein valittua perustusta, runkoa, mitoitusta, lujuuslaskemia sekä muita teknisiä tekijöitä. Insinööritoimisto Preitilän Rakennetekniikalla on yli 30 vuoden kokemus rakennesuunnittelusta. Tiedämme, miten syntyy laadukasta jälkeä haastavissakin hankkeissa, kustannustehokkuutta unohtamatta. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää rakennussuunnitteluun liittyvistä asioista ja projektistasi! Toimialueemme kattaa Turun lisäksi koko Varsinais-Suomen.

Työskentelemme yrityksille, kunnille ja kaupungille sekä muille vastaaville tahoille

Kokenut rakennesuunnittelija tuntee hyvin erilaiset kohteet ja niiden rakennustavat. Insinööritoimistomme on palvellut vuosien ajan menestyksekkäästi useita asiakkaita erityyppisissä projekteissa, joista on hankittu arvokasta kokemusta, tietoa ja taitoa. Tutustu referensseihimme ja valitse kumppaniksesi meidät!

Rakennesuunnittelun lisäksi palvelemme rakennussuunnittelussa, projektinjohto- ja valvontatehtävissä sekä varsinaisessa rakentamisessa – eli kaikessa, mitä koko rakennushanke vaatii. Kysy tarpeisiisi sopivaa palvelua. Turku seutuineen on toimialuettamme. 

Suosittele meitä